Stugstädning

Igår var vi till stugan för att städa bort allt skräp på gården som blivit efter utbyggnaden. Började även riva ut lite av det gamla köket när vi liks var där. Blir nämligen att måla om invändigt i hela stugan sen nytt kök :) när vi åkte hem hade vi sån jäkla otur att vi fastnade i leran.. Ringde förts en som skulle dra upp oss med bil men vi satt som berg så traktorn var tvungen att komma... Varenda gång vi varit till stugan nu dom sista ggr har vi fastnat men de tidigare ggr var i snön. Inte fan trodde jag man kunde köra fast så mkt i lera!! 



När vi kom hem badade Jesper med gumman ❤️

Nu har jag och Holly morgonmys medans Jesper fortfarande sover ❤️

Gumman less på att jag tar bilder! 




Dagarna springer iväg

Idag är det fredag och bra väder som resten av veckan bestått av :) det händer inte så mkt på dagarna när det är sol för då blir det bara att sitta ute och slappa. I onsdags var jag iaf en promenad till Anna för att se deras ny hus, blev att sitta i solen och äta glass där :) igår fick jag besök av Louise på förmiddan, vi satt ute på altan och fikade och surrade. Senare på eftermiddagen fick vi besök av Jennie och Sanna och deras barn. Holly sov mest så hon hann inte träffa dom. Igår var första gången jag var utan Holly en liten längre stund, Jesper fick mysa med henne medans jag var på seans med Karin i 2timmar :) riktigt intressant och spännande faktiskt! 

Älskar mornar, då är Holly jämt så mysig❤️




Mindre mysig på kvällen ;) haha! 



Förkylning

Nu har jag varit förkyld i fyra dagar... Och det är tur att Holly inte kan få feber eftersom hon ammar men tydligen kunde hon bli lite tät i näsan så imorse gav jag hon lite koksalt.. Hon har även fått nåt som kallas hormonplitor som tydligen är vanligt i den här åldern, ser ut som att hon är i tonåren och har massa finnar.. Vi har då iaf haft tur med vädret så vi har varit ute varje dag :) 







Solig dag

Har äntligen sövt lillan så nu får jag sitta ute i solen ett tag medans hon ligger här bredvid i vagnen :) inatt har vi fått sova väldigt bra så det tackar vi för. 

Igår var vi och hälsade på i Jespers mormors stuga. Blev att se hockeyn och äta middag där, skönt att komma hemifrån lite :) 

Här har Holly somnat mitt i en sträckning 



Vaken natt

Vi har haft så tur till nu.. Inatt ville Holly inte sova.. Typiskt när Jesper skulle upp kl 5 för att jobba.. Stackare, får se hur trött han är när han kommer hem! Han brukar sova väldigt hårt men det är väl gjort så att man ska vakna när bebisar skriker.. För mig är det ganska lugnt för jag har fått sova nu på morgonen :) tur att hon är söt iaf ❤️ 


Saknar pappa sähär på morgonen ❤️




Hel prickig

Har just kommit hem från en fika på stan med mammagruppen :) gick alldeles utmärk, Holly sov hela tiden! 

Jesper fick klä lillan idag, det blev helprickigt. 




Måndag

Dagarna bara springer iväg. Igår fick vi besök av mamma, pappa, cicki och Hanna :) när dom skulle fara hade jag tänkt gå ut på en promenad men det blev aldrig av för Holly ville inte ligga i vagnen.. Sen var hon väldigt pigg så hon var vaken från 15 till 20. grinade lite då och då så tillslut blev jag lite trött så jag gick på en promenad själv så fick Jesper lugna henne. När hon väl hade somnat så dukade älsklingen upp mys framför tvn ❤️ 

Idag har vi bara legat i sängen hela dagen. Vi tänkte gå på en promenad till Ica sen om lillan samtycker! 








Lördags fin

Elin är här ikv och hon hade med sig en jätte söt klänning och lite andra kläder :) vi har just ätit en jätte god middag och nu ska vi ta en kvällsprommis. 




Kvällspromenad

Igårkväll gick vi en kvällsprommis. Det var riktigt härligt, har ju börjat bli lite varmare nu :) nu har Holly även börjat ta tutten så vi är helt överlyckliga för tidigare så fungerade bara ett finger och då sitter man ju som fast. 

Hon sover fortfarande väldigt bra på natten, så det är super skönt :) inatt somnade hon kring halv 12 och sov till strax över 5. Hoppas på att hon fortsätter med det!! 





Nu är vi påväg på 2års kalas hos Jespers kusin :) 

Hemma

Ett inlägg som egentligen skulle publiceras i söndags kommer här

Nu har vi just kommit hem :) känns som en sjuk känsla, overkligt men ändå fattar man mer nu. Både jag och Jesper har hunnit med att gråta en skvätt av lycka ❤️  

I björndräckten just innan vi åkte 

Mys hemma i storsängen 



Mys morgon

Skulle egentligen publicera det här inlägget tidigare men jag har stora problem med att det ska funka... Så sparar det alltid och sen glömmer jag att publicera.. 

Än så länge får vi sova ganska bra på nätterna:) brukar amma vid 2 sen vid 5 och hon är duktig på att somna om direkt. Får hoppas att hon fortsätter att vara så duktig :) nu på morgonen har vi bara myst på i sängen. Blev frukost i sängen också men det blev en liten olycka, Jesper råkade spilla ut oboyen i sängen... Och det värsta är att han hade bäddat rent igår! Jag kunde inte hålla mig från skratt än det kändes jäkligt jobbigt att snöra allt i tvätten och bädda om. Vi fick till och med handtvätta madrassen.. Nu sitter vi i sängen utan täcken eller nåt, men det är mys ändå när lilla Holly är med ❤️ 





Torsdag

Dagarna bara springer iväg och man har nästan ingen koll på vilken dag det är! Idag har vi varit haft besök av Jespers kompisar och sen kom hans farmor. Ikv har jag och Holly gjort våran första utflykt, vi hälsade på Ida medans Jesper var på innebandyträning :) 




Invigt barnvagnen

Idag var det stålande väder så vi passade på att gå en promenad :) gick ner till älven och satt där ett tag! Längtar tills jag orkar gå lite längre svängar. 





Första utfärden

Igår var vi till Solbacken så lillan fick följa med till Lindex, kapphal och Ica. Det gick super och hon bara sov hela tiden :) nu har man börjat vänja sig med lillan så nu går anmaningen mycket bättre, så det är skönt! Än så länge får vi sova hyffsat mycket på nätterna :) 




BB

Igår förmiddag fick lillan komma upp till oss på bb :) vi har bara myst ❤️ Direkt hon grinar skär det i hjärtat och man får försöka att inte få panik för då grinar hon bara mer.. Men för det mesta är hon lugn :) 


Älskar att suga på pappas finger





Världens finast

Idag kl14.26 kom våran lilla tjej till världen, helt underbar! 

Åkte in igår kl 00.30 då undersökte dom mig och var bara öppen 2cm men vi fick ändå stanna över natten. Fick en morfin spruta så att jag skulle kunna sova, det gick väl sådär.. Men bättre än inget! Steg upp kring 7 och då gick vattnet. Gick och åt lite frukost och sen vid 9 undersökte dom mig och då hade jag öppnats 7cm och då hade jag ganska så ont så jag fick lustgas och sen kom läkaren och gav mig ryggmärgsbedövning. Det blev super och jag hade inte alls lika ont längre! Kring 11 tiden var jag öppen 9, nästan 10cm. Kommer inte ihåg vad klockan var då det var dax att krysta. Det gick bra och lill tjejen mådde bra hela tiden. När jag väl tryckt ut henne så hade hon svårt att andas så Jesper följde med ut ur rummet för läkarkontroll. Det visade sig att hon hade vatten i lungorna så hon fick syrgas och nu ligger hon på barnavd. för uppsikt. Var där hela kvällen och mös med henne och allt börjar gå framåt :) hoppas vi får ta hon till oss imorgon❤️







RSS 2.0