Halloween

Redo för kvällen :)


Träningsvärk

Jag älskar att ha träningsvärk för då känns det som att man gjort något :)

Ikväll blir det att gå ut och käka med johan, Annica och kjellis, ev på Carl Viktor men om det är fullt där blir det nog någon annan stans :)

Här kommer lite bilder från saxkursen!


Filbullar

Slutade 5 idag så då hann jag äta middag med älsklingen innan han for på hockey träning :) jag har äntligen tagit mig till gymmet idag, nu ska jag förbättra mig & fara oftare! Blev även super sugen på filbullar när jag såg att en hade gjort det på Facebook, så efter träningen for jag på affären och handlade och efter ca 45min var alla klara :) dom var mkt enkla att göra, & goda!


Bad

Började dagen med bad på edda med Angelica. Vi började med motionsim o som belöning efter i relaxen :) Angelica var så modig att hon tog ett isbad innan o sen hoppade i det varma, det vågade inte jag! ( det var ca10 grader i vattnet).
Efter badet blev det att fara & sola så nu är jag bränd som en räka!

Ikväll var jag på en promenad med anna och efter det åt vi bort promenaden, massor med bullar och negerbollar ;)


Docka

Imorse var tanken att skrämma johan! Jag hade ställt dockhuvudet från klippkursen i kylskåpet, men jag misslyckades:( johan var alldeles för trött så han såg det inte!!!!

Jag tycker inte att det är lätt att missa?



Mc donalds

Just nu är vi på sitter vi på donken o äter lunch. Vi har nämligen saxkurs i luleå :) kommer bilder sen!

Helgen började med idolkväll hos Sofie med marängsviss o flätning. Lördag jobb 10-16 sen lövånger för middag hos erik o Louise, hemgjorda hamburgare bjöds det på :)


9an

Rensade ut mitt rum här hemma i Piteå och hittade ett usb som jag naturligtvis var tvungen att titta i! där hittade jag bilder från ett projekt i 9an där vi provade balklänningar och fotade för att visa de som skulle gå balen. jag säger bara HAHAHA!!!!


Lat

Jag är LAT!!! Skulle fara & träna med emma ikväll men då skulle hon göra hemtenta, så då blev det givetvis inte heller att jag tog mig iväg.. Men jag har tränat väldigt lite här hemma istället, bättre än inget! ;D här kommer en bild på min STARKA arm ;)


Färg kurs

Slutade 5 idag så det blev att skynda mig hem för att äta & sen fara direkt vidare på färgkurs, som innehöll en hel del styling också. Kursen var super bra & mycket lärorik! här kommer lite bilder från våra snygga modeller :)

 


Lunch

Jag sitter här på jobbet och äter i min ensamhet & saknar mina jobbkompisar!! Andra dagen själv på jobbet nu, inge kul.. :(

 


Ledig helg!

Helgen har varit underbar! Fredag var vi hos Alle och Anette & såg Idol, blev en lugn fredag och en tidig kväll. Lördag började med en skön sovmorgon med älsklingen sen åkte vi in till stan för lite lunch & sen vidare till affären för att handla middagen för kvällen :) Vi bjöd både mamma, pappa & Johans föräldrar på en tre rätters middag, som blev lyckad! Vi avslutade kvällen med bowling & jag kom 2a! (riktigt nöjd som fick vinna över Johan), kjellis vann. Söndag blev också en skön sovmorgon med Johan, sen vidare till burträsk för att se deras första träningsmatch som slutade 1-1..

Här kommer en hel del bilder från helgen :)


Efterrätten Hallonpannacottapaj




Presenter vi fick av mamma, pappa, annica & kjellis



Bowling


Jag gör en strike!




Söt johan på morgonen



Jag var duktig & planterade enris i våra balkonglådor


Hockey



Älskningen


Råkade bli lite oårdning i korten, det här är iaf på bowlingen




Träning

Äntligen har jag tagit mig till gymmet, nu hoppas jag bara på att jag ska tag i det här med träningen igen :) när jag skjutsade hem emma efter så passade jag på att följa upp och se deras super fina lägga :)) nu har jag nyss sett fråga Olle dokumentären o ätit kvällsfika! Hoppas johan kommer hem snart så vi får sova :)


Promenad

Igår efter jobbet gick jag och Angelica på promenad. Vi kom på en toppen bra runda, nya älvsbacka broarna runt :) jag är så rädd nu efter våldtäkten som var i fredags så jag var tvungen att ta kniven med mig som försvar ;)


Umeå

Hela gårdagen spenderades i Umeå med Sofie, sen mötte vi även upp tjejerna på stan för middag på indisk restaurang :) första gången jag åt indisk mat, och det var faktiskt mycket gott! Jag kanske lägger upp bilder på det jag köpte sen. Här kommer iaf bilder på mig & Sofie i snygga pälsmössor!




Helg

Fredag kom mamma & mormor till salongen för att fixa sig fina inför Laides Night. Blev även bjuden på lunch på Kitchen! Lördag blev det jobb 10-16 sen direkt vidare till Piteå för middag hos farbror, riktigt god 3 rätters middag :) Söndag blev väldigt lugnt, började med en morgonpromenad och innan vi for en så blev vi bjuden på pappas goda palt!
Här kommer lite bilder :)


Mormor före





Efter





Fredrikas stora portion marängsviss



Stjärnkikare, man såg att månen hade gropar i sig



Alice den stackaren måste ha tratt



Morgon prommis



Tack för en toppen helg! :))


Ny färgat hår

Slutade 5 idag så jag skyndade mig hem för att laga middag. Kl 19 var jag på salongen igen med mat till Fannie, vi färgade både mitt och hennes hår :) för mig blev det gamla vanliga och för Fannie blev det att färga lite mörkare i botten. När jag kom hem slog jag på TV4 play och bonde söker fru, himla bra program måste jag säga!:) nu har äntligen johan kommit hem från hockeyträningen så nu blir det sängen!!

Ps. Träningsvärken sen igår känns kan jag säga!


Barbell

Dagen har bestått av jobb 10-19 sen direkt iväg till gymmet men Anna. Vi körde barbell (pass ned skivstång). Riktigt kul, MEN jobbigt!! Kommer nog inte kunna gå imorgon.. Nu ska jag värma upp bullar till jag och Johan, det tycker jag att ja har förtjänat ;)


Kanelbullens dag

Dagen började med hård gymträning med anna, sen åkte vi till Ica maxi för att handla, skulle bara handla 4 varor till mitt bullbak men det blev hela 450:- istället!!! Kvällen spenderades med bullarna och Sofie :) trevlig dag helt enkelt!


Mys kväll

Medans Johan var och tränade lagade jag middag, det blev kyckling och tortellini i ostsås. Efter maten tog vi en snabb prommis för att inte missa Ensam mamma söker!


Fotoredigering

Har laddat hem lite fotoredigerings program på mobilen. Det var riktigt kul faktiskt, så nu kommer bloggen att vara full med bilder framöver :)


Hallå igen bloggen!!!

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen, hoppas bara att jag håller det :)

Här kommer en bild som visar hur jag ser ut!


RSS 2.0